Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Пиронкова: Готова съм за 5 мача в София
Най-силната българска тенисистка Цветана Пиронкова вече е на вълна „Турнир на шампионките”. Тя заминава в неделя за Москва за участие в състезанието от категория „Премиер”, а след това се връща в България, за финална подготовка за Qatar Airways Tournament of Champions.

Пред медиите тя обяви, че не обича да дава прогнози, но е подготвена за пет мача в зала „Арена Армеец”. Както е известно тенисистките ще бъдат разделени на две групи по четири и за да изиграеш пет двубоя, трябва Цеци да участва във финала на 4 ноември.

„Разговарях с няколко тенисистки за предстоящия турнир и те веднага започнаха да ме разпитват какво интересно може да се види в българската столица. Е, аз не познавам много добре града, но ще им препоръчам българската храна, която е най-добрата в света. Иначе, ако искат, ще ги заведа до Пловдив”, каза още Цвети.

"Това е уникален турнир и не може да се сравнява с другите. Никой не знае още кои точно ще пристигнат, но ситото е много гъсто и всеки е с шансове да спечели, допълни Цветана Пиронкова.

Тя подкрепи турнира „Девин Мастърс” и пожела успех на младите тенисисти, които участват в турнира на БНТЦ в София.

Пуснато на : 2012-10-12 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!