Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Две титли за младежите ни в Пазарджик
От 12 до 14 септември в град Пазарджик се проведе международен турнир по бадминтон за младежи и девойки с награден фонд 3000 долара.
В oспорваната надпревара взеха участие почти всички национали на България в тази възраст, както и представители на Беларус, Словакия, Гърция и Бразилия. Състезанието се проведе под патронажа на кмета на града Тодор Попов.

Българите срещнаха сериозна съпротива в лицето на беларуските си опоненти. Въпреки това най-атрактивният от всички финали - мъжкия сингъл, бе спечелен от национала ни Борислав Андреев, който в тежък едночасов двубой надделя с 2:1 гейма над противника си от Беларус - Алиаксей Конак.

Единствената представителка на Пазарджик Бистра Манева загуби финалния сблъсък от Алесиа Зайтсава(Беларус), но българката завоюва приза за най-успешна състезателка на турнира, тъй като взе участие в три финала.

На двойки, заедно с партньорката си Гергана Баръмова спечелиха срещу Парашкева Нейкова и Габриела Стоева, а на микс заедно с Борислав Андреев загубиха с 0:2 гейма от беларусите Зайтсава/Конак. Златото на мъжки двойки отново отиде при момчетата на Беларус, които надделяха над нашите Илиян Кръстев/Пейо Бойчинов с 2:1 гейма.

Пуснато на : 2008-09-15 от Ragna Rokr
+++ | ---thermtrade!