Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Петя Неделчева скъса адуктор
Най-силната българска бадминтонистка и участничка на олимпиадата в Пекин Петя Неделчева е скъсала адуктор. Това е станало в първия ден на лагера в Германия, където бяха събрани за подготовка, всички европейци, класирали се игрите в китайската столица, съобщи в. „Експрес“.

„През тази година Петя не е имала и ден да е абсолютно здрава – заяви нейният личен треньор Орлин Цветанов. През юни 2007 г. получи травма в лакета, тъкмо я излекувахме и тогава я заболя кръста. Неделчева не можеше да спре да играе тогава и това удължи периода за възстановяване. Болките я мъчеха страхотно вече 6 месеца. Тъкмо се оправи и скъса мускулни влакна на бедрото на лагера в Германия. Същото се случи и преди олимпиадата в Атина. Тогава контузията в дясното й бедро беше отчайващо. Помогна лекарят на футболния Панатинайкос, който я излекува за 3-4 дни и тя достигна до четвъртфинал после“.

Самата Петя е оптимист, че ще се възстанови до игрите. Тя е на мнение, че от подготовката в Германия има голяма полза за нея. „Очаквам жребия за Пекин 2008, който се тегли на 26 юли. При добро стечение на обстоятелствата мога да постигна отлични резултати“, заяви достигалата до №8 в света Неделчева пред Елена Бойчинова.
Пуснато на : 2008-07-16 от Grimnir
+++ | ---thermtrade!