Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Зечири отстъпи в Англия след 5 мачпойнта
Първата ракета на България в бадминтона при жените Линда Зечири претърпя неочаквана загуба при гостуването на своя отбор „Лафбъро Спорт“ срещу „Съри Смашърс“ в двубой от Националната лига на Англия снощи.
Левичарката от София отстъпи на Сорая де Фиш Айсберген от Холандия с 2-3 гейма. В четвъртата част Зечири имаше 5 мачпойнта при 8:4 точки, но не успя да ги реализира, като в два от случаите й попречи и липсата на късмет. При едното разиграване перото, което изглеждаше в аут, бе дадено за добро от съдията на линия, а във втория ударът на Линда се спря в лентата на мрежата и падна в нейната половина.

В крайна сметка „Лафбъро Спорт“ отстъпи с 2-3 победи, след като в решителния двубой и мъжката двойка на гостите пропусна пет възможности за спечелване на срещата, а с това и двубоя.

Следващата среща на Линда и нейния отбор в Лигата е на 26 януари 2015 година, когато гостуват на съседите си от „Юнивърсити ъф Нотингам“.

„До края на годината няма да участвам в повече международни турнири. Остава ми да изиграя два кръга от първенството по бадминтон на Швейцария с отбора на „Ла Шо дю Фон“, обясни носителката на два бронзови медала от европейски шампионати (индивидуално и отборно) Линда Зечири.


Пуснато на : 2014-12-02 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!