Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Линда и Петя на полуфинал в София
Първата и втората в схемата при жените на международния турнир по бадминтон в София Линда Зечири и Петя Неделчева са вече на полуфиналите на състезанието с награден фонд 5000 долара. Български състезатели стигнаха до тази фаза и при двойките.

Водачката в схемата Зечири се наложи над осмата поставена Никол Шалер от Швейцария с 11:9, 11:6, 11:9. За класиране за финала в четвъртък левичарката от София ще трябва да преодолее и №3 Йозге Байрак от Турция.

Петя Неделчева победи седмата Каролине Хоим от Естония с 11:6, 11:3, 11:8. На полуфиналите в зала "София" българката се изправя също срещу турска бадминтонистка - №5 Неслихан Игит.

Неделчева е на полуфинал и на двойки, заедно с Димитрия Попстойкова. Двете ще спорят по-късно днес с французойките Делфин Делрю и Верлен Фолман за място на финала.

На двойки мъже два български и два френски дуета са в последните четири. Пейо Бойчинов и Стилиян Макарски играят срещу Тома Попов-младши (син на известния наш национал и треньор), а Лилян и Михаил Михайлове ще спорят с Ронан Гегин и Александер Амер.

На смесени двойки водачите в схемата Стилиян Макарски и Трипе Селин (Швейцария) играят на полуфинал срещу холандците Рубен Жиле и Сорая де Виш Айсберхен.

Пуснато на : 2014-08-20 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!