Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Зечири и Неделчева фаворитки в София
От 18 до 21 август в столичната зала "София" ще се проведе международен турнир по бадминтон от категорията "Интернешънъл серийс", който е с награден фонд 5000 долара. На него ще бъде тествана новата систеза за отчитене на резултата в два от три гейма до 11 точки без продължения.

Фаворитки при жените са Линда Зечири и Петя Неделчева, които са поставени съответно под номер едно и две в схемата. За двете националки това състезание е последна проверка преди световното първенство, което стартира на 25 август в Копенхаген.

Водачката Зечири започва с мач срещу Кубра Караташ от Турция. Миналата година левичарката загуби на финала от Стефани Стоева. И Неделчева ще играе в първия кръг срещу турска бадминтонистка - Бусра Унлу.

Петя е №2 и в схемата на двойки, където си партнира с Димитрия Попстойкова. Те почиват в първия кръг, а на осминафиналите излизат срещу българския дует Румяна Иванова и Габриела Колисова.

При мъжете четирима българи намериха място в основната схема. Благовест Кисьов е седми поставен и очаква състезател от квалификациите на старта. Стилиян Макарски започна с мач срещу №3 Изток Утроша от Словеия. Иван Русев ще играе срещу Синан Зорлу от Турция. Гергин Недялков се изправя срещу украинеца Андрий Зинухов.

Пуснато на : 2014-08-17 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!