Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Петя Неделчева печели в Германия
Най-силната българска бадминтонистка Петя Неделчева започна успешно участието в Откритото първенство на Германия в Мюлхайм с награден фонд 80 000 долара. Старозагорката, която е поставена под №5 в схемата, победи Априлия Юсвандари от Индонезия с 23:21, 21:9.

Неделчева имаше сериозни проблеми срещу азиатската квалификантка в първата част, която дори стигна до геймпойнт. Българката го неутрализира с мощен смач по линията и в продължението не допусна да бъде изненадана. Вторият гейм бе изцяло за Петя. Четъвъртфиналистката от Атина 2004 постигна 14 точки след разигравания на мрежата и 10 от смачове.

На осминафиналите в Мюлхайм Неделчева ще срещне Айин Син от Сингапур. Българката е в по-трудната долна част на схемата. За да достигне до финала на турнира Петя трябва да преодолее четвъртата Юлияне Шенк от Германия и втората – корейката Джа Юн Джун.

Неделчева и нейната партньорка Дияна Димова отпаднаха на двойки, след като отстъпиха на поставените под №1 Кюн Уон Лий и Хю Джун Лий от Южна Корея с 11:21, 8:21 след 28 минути игр
Пуснато на : 2008-02-27 от Rasmussen
+++ | ---thermtrade!