Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Българите започват с Ирландия и Германия на ЕП
Бадминтонистите от националните отбори на България за жени и мъже започват на 11 февруари в европейското първенство в Базел, Швейцария.

При дамите нашите са водачки на Група 3. В нея са още съставите на Ирландия, Холандия и Франция. Във вторник българките стартират с мач срещу ирландките, а след това са двубоите с "оранжевите" и французойките.

Националките са в състав Петя Неделчева, Линда Зечири, Габриела и Стефани Стоеви, Димитрия Попстойкова и Мария Мицова. Специалистите определят България за фаворит за първото място и класиране на четвъртфиналите1 въпреки, че нашето каре е наричано "група на смъртта", заради традиционните сили Холандия и Франция.

При мъжете съставът ни е в Група 2 заедно с водача Германия, Словения и домакините от Швейцария. Българите започват с мач срещу фаворита Германия. На 12 февруари е срещата с швейцарците, а ден по-късно те играят срещу Словения.

В състава са Пейо Бойчинов, Благовест Кисьов, Гергин Недялков, Стилиян Макарски, Иван Филипов, Филип Шишов и Саркис Агопян.


Пуснато на : 2014-02-08 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!