Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Неделчева: Кошмарно пътуване до хотела
Най-силната българска бадминтонистка Петя Неделчева се оплака пред racketi.com, че заради несправяне на водача на отбора ни националите са изживели кошмарно пътуване от летището в Амстердам до хотела , където нашите са отседнали за Европейското отборно първенство. Нашите е трябвало да бродят из гората, натоварени с багажа си, половин час.

"Едно много „интересно” пътуване имаше в понеделник целият национален отбор по бадминтон до Холандия - започва разказа си четвъртфиналистката от Олимпиадата в Атина. - Това стана поради неуточняване на кореспонденцията между нашата федерация и организаторите на Европейското отборно първенство. Заради това ние, българите, се наложи да преминем през доста премеждия, докато стигнем от летището в Амстердам до хотела, който е на 50-60 км от него.

Оказа се, че имаме само името на някаква гара, която била близо до хотела. Пристигнахме в 8,30 часа на летище „Скипхол”. Така нареченият водач на нашия тим Володя Златев нямаше никаква информация относно транспорта. По принцип тази длъжност до сега се заемаше от други хора, които обаче сега за изненада на всички ни не благоволиха да пътуват с нас. Така цялата отговорност се струпа върху националният треньор Ясен Борисов. За съжаление, доколкото се сещам, на него за първи път му се налага сам да поведе отбора на такова състезание, което е една доста тежка и отговорна работа, за която той самият не е готов – според мен".

"Взехме влак до Хилверсум, след което заразпитвахме къде се намира нашия хотел. Всички ни казвапха, че е далече от тук – трябва да стигнем на магистралата. Да се смееш ли, да плачеш ли!? Взехме един автобус. В езив момент шофьорът спря насред гората и каза: „слизайте тук – продължете и ще видите вашия хотел... след 20-30 минути ходене”. След здраво ходене с целия багаж на гръб най-сетне стигнахме до така търсеня хотел. Бяхме много уморени и вир-вода. Но дано това ни донесе късмет – всяко зло за добро, както казва народът!", завърши разказа си Неделчева.

Подробности около премеждията на бадминтонистите ни четете в блога на Петя!!!Пуснато на : 2008-02-12 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!