Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Петя Неделчева очаквано №1 на България
Най-силната бадминтонистка в историята на този спорт в България Петя Неделчева бе избрана безапелационно и очаквано за №1 у нас от читателите на racketi.com. До 11 часа на 30 декември тя събра 53 гласа в нашата анкета. „Благодаря за признанието, то е много важно за мен”, заяви Петя, когато научи новината.

През 2007 година Неделчева направи фурор в турнирите от Супер сериите и стигна два полуфинала (Сеул и Джакарта). Това й позволи да запише рекордното осмо място в световната ранглиста.

До момента от родната федерация по бадминтон не са обявили официално ще има ли церемония за избиране на номер едно в спорта, така че нашата анкета за момента е напълно представителна.

Второто място е за можещия ветеран Константин Добрев (Академик), който получи 5 вота. Третата позиция се дели от Линда Зечири (Ивън спорт) и двойката на тима на ВИАС Георги Петров – Благовест Кисьов, за които са гласували по 4 пъти. Петата позиция в допитването е за Дияна Димова (2 гласа), която ще представя България на двойки заедно с Петя Неделчева на Олимпиадата в Пекин.

Пуснато на : 2007-12-30 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!