Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Контузия спря Неделчева в Копенхаген
Нелепо подхлъзване спря най-добрата ни бадминтонистка Петя Неделчева от участие в силния турнир "Мастърс" в Копенхаген. Тя разказа, че още при третото разиграване в полуфинала срещу Ксю Хуайвен (Германия) кракът й е блокирал и не е могла да продължи да играе.

«Беше ужасно изживяване – заяви Петя пред racketi. – Тук се играе на дъски, нещо лошо се хлъзнах – и край! Заболя ме много. По всяка вероятност на 28 декември няма да мога да излезна на корта. Така е в спорта – никога не знаеш кога и от какво ще те връхлети контузия. В това отношение 2007 година беше лоша за мен».

Неделчева бе първата българка, получила покана за престижното състезание в Дания. За това допринесе отличното представяне на 24-годишната старозагорка в турнирите от комерсиалните Супер серии (два полуфинала), както и факта, че тя е добре позната в родината на Ханс Кристиян Андерсен, защото играе за местния клуб Одензе. В момента Петя е единадесета в световната ранглиста, като тази година регистрира рекордното в кариерата си осмо място.
Пуснато на : 2007-12-27 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!