Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Евромедалът на Зечири №1 за април
Бронзовият медал на Линда Зечири от Европейското първенство по бадминтон в Карлскруна беше определено от читателите на нашия сайт за най-значимото събитие за България в ракетните спортове.

На 19 април левичарката от София се класира на полуфиналите на шампионата в Швеция. Така тя си осигури отличието. То е второ за страната ни от първенства на Стария континент за мъже и жени и първо на единично.

За постижението на Зечири са гласували 82 процента.

Второто място си поделят с по 9 процента представянето на логото на Турнира на шампионките по тенис и финалът на 14-годишната Вивиан Златанова в международния турнир в Пловдив.

Турнирът на шампионките е най-голямото спортно събитие в България за годината с класата на участничките и наградният фонд от 750 000 долара. На представянето бе показано и видеообращението на Цветана Пиронкова, която е посланик на състезанието в „Арена Армеец” от 30 октомври до 4 ноември.

Пазалржиклийката Златанова поднесе изненада с класирането си на финала на състезанието на ITF до 18 години, което бе от високата трета категория.

Пуснато на : 2012-05-01 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!