Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Неделчева пропуска турнира в София
Най-добрата българска състезателка по бадминтон Петя Неделчева неочаквано ще пропусне открития Международен турнир на България по бадминтон, който ще се проведе от 6 до 9 октомври в столичната зала "София", съобщи БТА.

На 8 октомври Неделчева имала мач с клубния си отбор Одензе в Дания. Освен това именно Дания е базата на българката за подготовка през зимния период. В момента Неделчева и личният й треньор Орлин Цветанов са на лагер в националния център по бадминтон в Милано.

Петя е седемкратна победителка в Откритото първенство на България и има общо 13 титли в него. През 2010 година Неделчева победи на единично и на двойки заедно с Анастасия Руских.

В турнира в София ще участват около 160 състезатели от 31 страни. Квалификациите стартират в четвъртък от 13.00 часа, в петък и събота са мачовете от основната схема, а в неделя - са финалите.

България ще разчита на добро представяне на втората ни ракета Линда Зечири и на смесената двойка Диана Димова и Стилиян Макарски, който са номер 1 в схемата и ще почиват в първия кръг. Зечири е поставена под номер 3 и в първия кръг ще играе с швейцарката Сабрина Жаке.


Пуснато на : 2011-10-03 от Калоян Крумов
+++ | ---thermtrade!