Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Световното в Лондон няма да спира
Световното първенство по бадминтон в Лондон няма да бъде прекратено заради безредиците в британската столица. Това решение е било взето след спешно съвещание.

Както е известно 19-ият шампионат на планетата се провежда от понеделник на „Уембли Арина”. Заради избухналите безредици вече бе отменена футболната среща между съставите на Англия и Холандия на намиращия се на същото място стадион „Уембли”, която трябваше да се играе днес.

Полицията предупреди, че ако положението не бъде овладяно, ще има проблеми и с двубоите от Висшата футболна лига на Англия.

„Ситуацията в града сега се успокои и организаторите на турнира обявиха, че всичко се нормализира и ние сме вън опасност”, заяви главният треньор на Русия Клавдия Майорова във Фейсбук.

Трябва да припомним, че това е втори случай на проблеми със състезание по бадминтон във Великобритания. Миналата година след европейското първенство в Манчестър през април състезателите не успяха да се приберат с дни заради нарушения въздушен трафик поради изригването на вулкана Ейяфятлайоктул.

След 18:00 часа българско време в сряда единствената останала българка на световното първенство Петя Неделчева ще излезе в двубой от втория кръг срещу Агнезе Алегрини от Италия.


Пуснато на : 2011-08-10 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!