Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


България среща Словакия на световното
Бадминтонистите на България ще играят днес плейоф за място в трета група на Световното първенство за смесени отбори в Циндао, Китай. Съперник на националите ни ще бъде последният от другата подгрупа Словакия.

До този двубой се стигна, след като българите бяха разгромени с 5-0 победи от Виетнам. За нас единствения гейм спечели Димитрия Попстойкова, която отстъпи на Ти Тран Ву с 21:12, 10:21, 12:21.

Така реално вторият ни състав зае последно място в група 3Б. Нашите загубиха последователно от Южна Африка с 1-4 и от победителя в групата Швеция със същия резултат, преди да отстъпят на виетнамците.

За фазата на четвъртфиналите на турнира в Циндао се класира сазо един европейски отбор – Дания. Скандинавците излизат днес срещу състава на Тайван. В другия четвъртфинал днес играят Япония и Индонезия.

Вече на полуфинал са домакините от Китай и Южна Корея, коите ще определят в директен сблъсък единия финалист в състезанието. Вчера Китай надигра Индия с 3-1 успеха, а корейците се наложи с 3-2 над Малайзия.


Пуснато на : 2011-05-27 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!