Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Стефани Стоева на три финала
Най-добрата българска състезателка по бадминтон Петя Неделчева от клуб Левски-Люлин се класира за финалите на сингъл жени и на двойки жени на републиканското първенство по бадминтон, което продължава в столичната зала "София". На три финала пък ще играе 15-годишната Стефани Стоева (на снимката) от клуб Хасково.

На полуфиналите на сингъл водачката в схемата Неделчева победи Габриела Стоева (Хасково) с 21:7, 21:13 и на финала в неделя ще играе със сестра й Стефани Стоева (Хасково), която в другия полуфинал се наложи над номер 2 Димова (Левски Люлин) с 21:18, 21:9.

На двойки жени Неделчева и Димова на полуфиналите победиха Ева Тонева (Хасково) и Мила Иванова (Стара Загора) с 21:6, 21:9. Габриела и Стефани Стоеви (Хасково) също се класираха за финала след победа над номер 2 в схемата Виктория Желева и Димитрийка Димитрова (Стара Загора) с 21:16, 21:11.

Номер 1 в схемата на смесени двойки Диана Димова и Стилиян Макарски (Левски-Люлин) ще играят на финала по-късно днес с Владимир Методиев (ВИАС, София)/Стефани Стоева (Хасково).

При мъжете на сингъл на полуфиналите Иван Русев (ВИАС), който отстрани водача Макарски на осминафинал, загуби от ветерана Борис Кесов (Пазарджик) с 8:21, 21:12, 15:21, а Пейо Бойчинов (Хасково) победи Саркис Агопян (ВИАС) с 22:20, 21:14.

На двойки мъже водачите в схемата Стилиян Макарски (Левски Люлин) и Пейо Бойчинов (Хасково) играят в момента с Иван Русев и Иван Транков (ВИАС, София). В другия полуфинал номер 2 в схемата Благовест Кисьов/Владимир Методиев (ВИАС) победиха Илиан Кръстев/Красимир Кръстев (Русе) с 21:17, 21:14 и се класираха за финала.
Пуснато на : 2011-04-10 от Калоян Крумов
+++ | ---thermtrade!