Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Полуфиналът на Петя е събитието на март
Приключи гласуването в традиционната анкета на нашия сайт за най-значимо събитие в спортовете с ракети за България за месец март. Първото място след сериозна конкуренция завоюва Петя Неделчева.

Най-силната бадминтонистка у нас записа исторически полуфинал на турнира от сериите Супер серии Премиер с награден фонд 350 000 долара в Бирмингам. Така Петя стана първата българка стигнала до тази фаза в 101-годишната история на най-старото състезание в света, чието първо издание е било през 1899 година. За триумфа на Неделчева гласуваха 40 процента.

Титлата на Григор Димитров от чалънджъра в Шербур и достигането до рекордното за него и България 70-о място в света класирахте на втората позиция. На 6 март Гришо спечели най-ценната си титла при мъжете във френския град. За това постижение дадоха своя вот 33 процента.

Двете титли на Александрина Найденова на турнири на ITF в Чили заеха третото място. Българската тенисистка вдигна купите в Консепсион и Ранкагуа през март. Тя получи 27 процента от гласовете.

Нито един вот не получиха останалите две предложения – титлата на двойки на Виктория Томова на състезание за девойки в Южна Америка и шампионите от държавното първенство в зала Серафим Грозев и Джулия Терзийска.


Пуснато на : 2011-04-04 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!