Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Макарски и Димова на по 3 полуфинала
Стилиян Макарски и Дияна Димова се класиранапо три полуфинала на държавното първенство по бадминтон в столичната зала "София". Примата
Петя Неделчева пък стигна тази фаза на сингъл и на двойки жени.

На четвъртфиналите на единично най-добрата ни състезателка, която е от клуб Левски-Люлин, победи изгряващата звезда Стефани Стоева (БК Хасково) с 21:10, 21:12 и на полуфиналите срещ съотборничката си и номер 6 в схемата Димитрия Попстойкова, която победи с 16:21, 21:11, 21:15 номер 4 Виктория Желева (БК Стара Загора).

В другата полуфинална двойка са №2 Диана Димова (Левски-Люлин) и номер 3 Димитрийка Димитрова (Стара Загора).

Неделчева заедно с Диана Димова, които са водачки в схемата, победиха на четвъртфиналите на двойки Мая Добрева и Атанаска Спасова (БК Академик) с 21:17, 21:12 и на полуфиналите ще срещнат номер 3 Габриела Бънова (НСА София) и Димитрия Попстойкова.

Водачът в схемата при мъжете Стилиян Макарски (Левски-Люлин) се класира за полуфиналите след успех над Иван Траков (ВИАС) с 17:21, 21:16, 21:14 и следващия му съперник е Благовест Кисьов (ВИАС). Другата полуфинална двойка е номер 3 Борис Кесов (БК Пазарджик) и номер 8 Пейо Бойчинов (ВИАС).

На двойки мъже водачите в схемата Пейо Бойчинов и Стилиян Макарски победиха с 21:12, 21:16 Симеон Иванов и Михайлов (Стара Загора) и на полуфиналите ще играят с Георги Петров (БК Хасково) и Радослав Симеонов (НСА София).

На смесени двойки успех постигнах фаворитите - Стилиян Макарски и Диана Димова (Левски-Люлин), Благовест Кисьов (ВИАС)/Атанаска Спасова (БК Академик София) и Тихомир Киров/Димитрийка Димитрова (СКБ Стара Загора).

В неделя от 10.00 часа са финалите на шампионата.

Пуснато на : 2010-11-20 от Калоян Крумов
+++ | ---thermtrade!