Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Неделчева с лесни успехи в София
Най-добрата българска състезателка по бадминтон Петя Неделчева се класира за четвъртфиналите на сингъл жени на държавното индивидуално първенство, което стартира в столичната зала "София". На осминафиналите Неделчева, която е №1 в схемата, се наложи над Стела Борисова (СБК Русе) с 21:7, 21:7.

Петя заяви, че е много учудена откъде е информацията, че се е сгодила тази седмица за своя приятел - датчанинът Якоб Кристенсен. Тя заяви, че това изобщо не отговаря на истината и нито е имало годеж, нито пък мисли за сватба.

При мъжете водачът в схемата Стилиян Макарски (Левски-Люлин) се класира за четвъртфиналите след успех над Иван Христозов (Атлет, Първомай) с 21:17, 21:9.

При смесените двойки за четвъртфиналите се класираха първите два поставени дуета. Номер 1 Дияна Димова и Стилиян Макарски (Левски-Люлин) победиха Иван Русев и Деляна Трандева (ВИАС) с 21:6, 18:21, 21:12. Вторите Благовест Кисьов и Атанаска Спасова (ВИАС/Академик София) се наложиха над Иван Траков и Румяна Иванова (ВИАС/НСА София) с 14:21, 21:15, 21:17.

На смесени двойки поставените под номер 7 в схемата Петя Неделчева и Владимир Балун (Левски-Люлин) също се класираха за полуфиналите след успех с 21:19, 21:15 над Саркис Агопян/Божидара Топузова (ВИАС, БК Хасково).
Пуснато на : 2010-11-20 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!