Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Петя Неделчева се връща за Откритото на България
Най-силната ни бадминтонистка Петя Неделчева се възстановява успешно след операцията на коляното. Тя се надява да вземе участие в Откритото първенство на България, което ще се проведе от 4 октомври в София и е с награден фонд 15 000 долара. Това съобщава Петя на своя блог в нашия сайт.

Турнирът се очаква да бъде много силен, макар че миналата година шампионатът на страната ни беше от сериите Гран при с награден фонд 30 000 долара. През 2006 година титлата спечели именно Неделчева.

24-годишната старозагорка разкри още, че ще играе само на единично, за да не се натоварва неимоверно с участието си и на двойки. Без съмнение Петя, която е осма в световната ранглиста, ще бъде водач в схемата, а като главна нейна съперничка се очертава рускинята Ела Карачкова.

Неделчева съжалява, че контузията й попречи да играе на турнира от Супер сериите в Токио през тази седмица. Тя иска да влезе в челната осмица на най-комерсиалната верига в бадминтона, за да участва на заключителния турнир Мастърс. В момента българката е на седма позиция на единично. Ако всичко е наред, Петя ще може да играе на състезанията от Супер сериите в Дания и Франция във втората половина на октомври.
Пуснато на : 2007-09-10 от Rasmussen
+++ | ---thermtrade!