Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Зечири и миксът приключиха на световното
Втората ракета на България в бадминтона Линда Зечири и смесената двойка Стилиян Макарски/Дияна Димова отпаднаха във втория кръг на световното първенство във френската столица Париж.

Левичарката от София Зечири отстъпи с 8:21, 10:21 на опитната японка Аи Гото след 26 минути игра. Началото на срещата бе равностойно до 3:3 точки. След това азиатката, която е №22 в света, дръпна и задължителната пауза в средата на гейма дойде при резултат 11:5. Гото продължи по същия начин и затвори частта след 11 минути. Във втория гейм нищо не се промени и 30-ата в ранглистата българка приключи участието си в зала „Пиер дьо Кубертен”.

Смесената двойка Макарски и Димова пък загуби от 15-ите в схемата англичани Нейтън Робъртсън/Джени Уолуърк с 9:21, 12:21 за 27 минути, прекарани на корта. Българите не намериха противодействие на мощните смачове на Робъртсън, след който британците спечелиха цели 20 точки.

От българите в Париж продължава само примата Петя Неделчева. Тя е на осминафинал и на сингъл, срещу №4 в схемата Тине Баун (Дания), и на двойки заедно с Анастасия Руских (Русия), като играят срещу петите поставени японки Маеда Миюки и Сатоко Суецуна.


Пуснато на : 2010-08-25 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!