Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Неделчева срещу японки в Сингапур
Първата ракета на България в бадминтона Петя Неделчева и нейната подгласничка Линда Зечири ще участват в първия летен турнир от Супер сериите в Сингапур, който е с награден фонд 200 000 долара и започва на 15 юни.

В първия кръг на единично №17 в света Неделчева трябва да играе срещу японката Ю Хираяма, която е 37-а в седмичната класация. При успех европейската вицешампионка най-вероятно ще излезе срещу шестата в схемата китайка с холандски паспорт Яо Джие.

На двойки Неделчева и руската й партньорка Анастасия Руских са поставени под номер три. Те започват с мач срещу Мисаки Мацумото и Аяка Такахаши. При очаквания успех, следващите им съпернички ще са от Тайпе или Сингапур. Петя и Настя, които играха финал на първенството на Европа, са най-високопоставената двойка от континента и са седми в класацията.

Зечири стартира участието си с двубой срещу 26-ата в света Джи Хюн Сън от Южна Корея. При победа левичарката от София , която е №34 в ранглистата, ще се изправи срещу европейската шампионка Тине Расмусен от Дания, на която отстъпи в оспорван мач в Манчестър.


Пуснато на : 2010-06-09 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!