Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Неделчева играе с траурна лента в Полша
Най-силната българска бадминтонистка Петя Неделчева ще се състезава с траурна лента на започващото във вторник европейско отборно първенство за мъже и жени във Варшава. Това съобщи родната прима за racketi.com.

Причината е внезапната кончина на любимата баба на Петя. „В неделя се прибрах извънредно от Дания, заради нейната смърт. Чувствам се много зле, за съжаление това е животът. Взех решение да играя в нейна памет с траурен креп на фланелката. Надявам се всичко да бъде наред и да успея да се съсредоточа в срещите на шампионата в Полша и да играя нормално”, заяви Неделчева.

Националният ни отбор отлетя днес в 14,40 часа за Варшава. Първите двубои на нашите са на 16 февруари.

Както вече писах, женският ни тим са в състав Петя Неделчева, Линда Зечири, Дияна Димова и Димитрия Попстойкова. Българките са водачки в група F и първият мач е срещу Унгария. В сряда е двубоят със Словакия, а в четвъртък – заключителният срещу Уелс.

Мъжкият състав включва Стилиян Макарски, Красимир Янков, Юлиян Христов и дебютантът при мъжете Пейо Бойчинов. Първата среща в тяхната група D е също на 16 февруари срещу водача Германия.
Пуснато на : 2010-02-15 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!