Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Трима обраха титлите на журналистическото
Трима журналисти бадминтонисти грабнаха повече от една титла на традиционнот държавно първенство за наградите на БФБ, Wilson и фирма Gerba, представител на Yonex за България. Босът на racketi.com Любомир Тодоров (на снимката) спечели десетата си титла на сингъл и добави още една на двойки с Петър Иванов (БНТ).

Това бе второ отличие за непобедения дует след златните медали през 2007 година. Иванов взе купата и на смесени двойки заедно с колегата си Антония Близнакова. Топрепортерката на БНТ бе безапелационна и в надпреварите на единично и на двойки жени, заедно с дебютиралата в тези прояви Ива Кръстева от БТА.

Украшението на цялото състезание беше финалната тройка при мъжете. В нея миналогодишния победител Радко Кръстанов (Нетинфо) сдаде титлата` въпреки че се наложи с 2-0 гейма над Петър Иванов. Във фактическия финал Тодоров си върна първото място при журналистите след 21:16, 23:21 срещу Кръстанов в красив и оспорван двубой.

Любомир заяви след награждаването, че се оттегля от медийните състезания по бадминтон. „45 години стигат! Аз навърших толкова. Върнах си короната и се оттеглям на върха. На пръстена на Питагор е пишело: по-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи.Давам път на младите, защото не виждам иначе начин как ще ме победят, а не искам да спирам развитието им”, заяви той в характерния му стил.
Пуснато на : 2009-10-24 от Калоян Крумов
+++ | ---thermtrade!