Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Зечири и миксът на четвъртфинали в Русия
Втората ракета на България в бадминтона Линда Зечири се класира за четвъртфиналите на Гран при на Русия във Владивосток с награден фонд 50 000 долара. Същото престижно постижение записа и смесената ни двойка в състав Стилиян Макарски и Дияна Димова.

22-годишната левичарка от София, която е втора в схемата, преодоля Олга Голованова от Русия с 21:14, 15:21, 21:17. Следващата съперничка на Линда е също рускиня - Татяна Бибик, която бе избрана за Мис турнир на Европейската шампионска лига в София през юни.

Смесената ни двойка Стилиян Макарски и Дияна Димова е поставена под №3. Българите са също четвъртфиналисти, след като почиваха в първия кръг,а днес победиха местните Сергей Сирант и Татяна Гладун с 21:11, 21:10. Следващите им съперници са украинците Георгий Натаров и Ганна Кобцева.

Състезанието във Владивосток е последна проверка за нашите преди Откритото първенство на България, което започва на 1 октомври в зала "София". Турнирът е от категорията Интернешънъл Чалънджър и е с награден фонд 15 000 долара.
Пуснато на : 2009-09-24 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!