Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Неделчева и Зечири на силни турнири
Двете най-силни български бадминтонистки Петя Неделчева и Линда Зечири ще играят съответно в Токио и Владивосток от утре. Петя участва на турнира от Супер сериите в Япония с награден фонд 200 000 долара. Линда пък е поставена под №2 на състезанието за Гран При на Русия с награден фонд 50 000 долара.

Неделчева, която е №13 в света, очаква квалификантка в турнира на сингъл. Петя се оплака от болки в ръката преди дни на турнира от сериите Гран при в Китай. Четвъртфиналистката от Атина 2004 явно е преодоляла болката, защото се е записа и на двойки заедно с рускинята Анастасия Руских. Двете играят срещу южнокорейките Йе и Ми в първия кръг.

Във Владивосток 35-ата в света Зечири почива в първия кръг. След това левичарката от София очаква победителката от руския сблъсък между Олга Голованова и Анастасия Назарчук. Дияна Димова също ще играе на сингъл и започва с местната бадминтонистка Наталия Перминова. При мъжете ни представя Стелиян Макарски, който започва с руснака Максим Агапов. На смесени двойки Макарски и Димова са трети в схемата и започват директно във втори кръг срещу руски микс.
Пуснато на : 2009-09-22 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!