Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


„Академик-НСА” започва с унгарци на европейското
Отборът на „Академик-НСА” ще има честта да открие в сряда Party Food Европейското клубно първенство по бадминтон. Шампионатът стартира в 9:00 часа в столичната зала „София”. Първият съперник на „студентите” е съставът на „Мулти Аларм” от Унгария. Играят се по две срещи на единично при мъжете и при жените и по една двойка – съответно мъже, жени и смесена.

Както е известно държавният първенец за 2009 година „Академик-НСА” е в първа група заедно с европейския шампион „Приморие” (Владивосток, Русия), АСД „Медитеранеа Бадминтон” (Италия) и „Харков” (Украйна).

Вторият български представител – БК „Стара Загора”, също ще играе на 24 юни. В мач от втора група от 13:30 часа шампионите на България за 2008 година ще срещнат „Униао Деспортива де Сантана” от Португалия. В петорката на старозагорци са още отборите на „Содерниса Ринконада” (Испания), „Егоспор” (Турция) и финалистите от Шампионската лига през миналата година „Фаворит Раменское” (Русия).

В 17:30 часа ще бъде официалното откриване на шампионата в зала „София”. На него са поканени държавният глава Георги Първанов, ръководителите на ДАМС и БОК, както и членове на Европейската федерация по бадминтон.
Пуснато на : 2009-06-23 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!