Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Неделчева продължава на двойки в Индонезия
Най-силната българска бадминтонистка Петя Неделчева отстъпи на сингъл на турнира от Супер сериите в столицата на Индонезия Джакарта с награден фонд 250 000 долара. Тя отстъпи на шестата поставена в схемата индийка Саина Невал с 18:21, 12:21 за 30 минути игра. Петя и руската й партньорка Анастасия Руских продължават на двойки.

В мача по единично Неделчева, която участва с болки в играещата дясна ръка, поддъражаше равновесие в първия гейм, спечелен трудно от Невал. Във втория играта отново вървеше точка за точка до 12:15, след което индийската бадминтонистка постигна шест последователни точки и затвори мача. Срещата се игра в препълнената зала „Истора” пред близо 10 000 зрители.

При дуетите този път Руских се появи на корта, за разлика от турнира в Сингапур, но пък съперничките на славянската двойка не дойдоха. Така интернационалният дует спечели без игра срещу осмите в схемата Шенди Иривати и Мейлиана Джаухари от Индонезия.

На осминафиналите Неделчева и Руских очакват победителките от двубоя между Мелати Надиа/Наталия Пулокан (Индонезия) и Джени Уолуърк/Гейбриъл Уайт (Англия).
Пуснато на : 2009-06-17 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!