Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Петя Неделчева отпадна в Тайланд
Най-силната българска бадминтонистка Петя Неделчева отпадна още в първия кръг на Откритото първенство на Тайланд в Банкок с награден фонд 120 000 долара. Шестата в схемата Неделчева отстъпи на англичанката Трейси Холъм с 11:21, 18:21 след 35 минути игра.
„Не играх добре срещу Трейси, иначе нямаше да имам проблеми с нея – каза за racketi.com Петя от Тайландския провлак. – Истината е, че се чувствах уморена от многото срещи, които изиграх в Индонезия на отборното първенство. Сега искам да си почина и да се възстановя за турнира от Супер сериите в Китай”.
Състезанието ще бъде в Ченду от 10 юли и е с награден фонд 250 000 долара. За съжаление 23-годишната старозагорка изтегли тежък жребий за турнира. Тя ще срещне на старта бившата европейска шампионка и бронзова медалистка от световното първенство Яо Джие, която е китайка, играеща за Холандия. Яо е седма в схемата на турнира, в който участва абсолютно целия световен елит. Тя и Петя изиграха четири срещи в последната година, като българската прима спечели веднъж – на Откритото първенство на Индонезия през юни 2006 година.
Неделчева е седма в класирането за Супер сериите. След турнира в Китай тя се прибира в България.
Пуснато на : 2007-07-04 от Rasmussen
+++ | ---thermtrade!