Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Линда Зечири №1 в схемата в Солун
Втората ракета на България в бадминтона Линда Зечири е поставена под номер едно в схемата на турнира в Солун „Yonex Hellas International“ с награден фонд 5000 долара. 56-ата в световната ранглиста левичарка започва участието си в състезанието в Гърция с мач срещу квалификантка.

Съперничката на 21-годишната софиянка ще бъде определена измежду гъркините Фотини Ставруси, Ели Капани и кипърката Андреа Христому. Зечири е вече в Солун, като стана първата българска спортистка, влязла в града след началото на размириците. Припомняме, че тя победи в първия у нас турнир Про-Ам през ноември (заедно с Любомир Тодоров).

Още четири българки ще играят директно в основната схема. Това са Габриела Бънова, Бистра Манева, Димитрия Попстойкова и Любомира Стойнова. От квалификациите пък ще пробва да пробие дъщерята на Орлин Цветанов и Дияна Колева – Виктория Цветанова.

При мъжете трима са бадминтонистите ни. Това са Красимир Янков, Борис Кесов и Мартин Хлебарски. В квалификациите пък ще участват Марин Маринов Недко Неделчев, Гергин Недялков и Георги Русев.
Пуснато на : 2008-12-17 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!