Тенис Скуош Извън корта
Меню
 

Анкета
 


Българско трио мачка в Будапеща
И трите български бадминтонистки, които играят на сингъл в Откритото първенство на Унгария, спечелиха в първия кръг. Първата в схемата Петя Неделчева победи англичанката Никол Серфонтейн с 21:18, 21:10. Успехи записаха още Дияна Димова и преодолялата квалификациите Димитрия Попстойкова.

Неделчева имаше някакви проблеми с британката само в първия гейм. Във втория тя направи серия от 9 поредни точки, с което прекърши съпротивата на съперничката си и мачът завърши за 33 минути. Следващата противничка на четвъртфиналистката от Атина 2004 е швейцарската квалификантка Моника Фишер.

Димова също игра с англичанка. Тя преодоля доста бързо Рейчъл Хауърд с 21:18, 21:14. На осминафиналите българката ще срещне осмата в схемата Олга Голованова.

Попстойкова пък се пребори с Хувайна Рази от Швейцария с 21:7, 21:12. Родената в Първомай девойка ще играе с №4 Анастасия Прокопенко също от Русия.

Единственият ни представител при мъжете Благовест Кисьов обаче отпадна. Преодолелият квалификациите бадминтонист отстъпи на третия поставен Ананд Пауар с 9:21, 15:2
Пуснато на : 2008-10-31 от Любомир Тодоров
+++ | ---thermtrade!